Blog ini adalah luahan hati, perasaan, rasa dan idea ketika berada di UK, bersama isteri dan anak-anak. Kesusahan biasanya mengajar kita lebih matang dan berdikari.
Segala pengalaman yang diceritakan adalah pengalaman sebenar yang mana mungkin tidak semuanya sama bagi setiap manusia. Hayatilah sebagai panduan dan pedoman.

Selasa, 8 September 2009

Aisyah first biskut raya

Aisyah dgn biskut sarang semutnye...


Dengan serius memasukkan doh dalam cup



bersungguh time buat kerje



part ni lagi dua suke... letak choc rice


tersenyum suka, sbb papa kesayangan puji dia pandai buat biskut raya.....
siap-siap je biskut masak, terus angkut sebiji nak bagi kat papa yang tengah pose and adik imran yang tengah tido.. tak sabar la tu nak tunjuk hasil kerje dia..
good girl aisyah, dia sendiri yang teringin nak buat, ok!
though, she's only 3, hasil kerje not bad !

Blog Widget by LinkWithin