Blog ini adalah luahan hati, perasaan, rasa dan idea ketika berada di UK, bersama isteri dan anak-anak. Kesusahan biasanya mengajar kita lebih matang dan berdikari.
Segala pengalaman yang diceritakan adalah pengalaman sebenar yang mana mungkin tidak semuanya sama bagi setiap manusia. Hayatilah sebagai panduan dan pedoman.

Jumaat, 15 Ogos 2008

Wajah-wajah di perantauan






2 ulasan:

  1. kesiannya ecah sampai tertidur tu, imyan makin cerdik, angah dah start buat PHd ke, wan selalu tengok gambar cah dan imyan dalam blog ni, wan rindu sangat kat semua yg kat sana. smg diberkati allah dan diberi kemudahan.

    BalasPadam
  2. Salam

    Semoga Allah permudahkan urusan saudara dalam mengejar ilmu.

    Dari IU,Bloomington, US

    BalasPadam

Anda boleh menggunakan 'smiley' di bawah di dalam komen anda (sila taip simbol 'smiley' secara manual..If anda klik tak kan ada apa2 kesan :P )

Blog Widget by LinkWithin