Blog ini adalah luahan hati, perasaan, rasa dan idea ketika berada di UK, bersama isteri dan anak-anak. Kesusahan biasanya mengajar kita lebih matang dan berdikari.
Segala pengalaman yang diceritakan adalah pengalaman sebenar yang mana mungkin tidak semuanya sama bagi setiap manusia. Hayatilah sebagai panduan dan pedoman.

Selasa, 6 Januari 2009

Important dates for government staffs 2009


MONTH

DATE

DAY/REMARKS

JANUARY

19.01.2009

Monday (Chinese New Year 26 & 27.01.2009)

FEBRUARY

25.02.2009

Wednesday

MARCH

25.03.2009

Wednesday

APRIL

23.04.2009

Thursday

MAY

25.05.2009

Monday

JUNE

25.06.2009

Thursday

JULY

23.07.2009

Thursday

AUGUST

25.08.2009

Tuesday

SEPTEMBER

10.09.2009

Thursday (Aidilfitri 20 & 21.09.2009)

OCTOBER

08.10.2009

Thursday (Deepavali 17.10.2009)

NOVEMBER

25.11.2009

Wednesday

DECEMBER

17.12.2009

Thursday (Christmas 25.12.2009)


1 ulasan:

  1. kopiah putih tu a.k.a tok imam..sapa lagi klu bukan member kita sorang tu..hehehe.

    banyak tu tak la byk sangat barang2...klu 9 org dtg tolong..tak sampai sejam dah habis angkut...barang2 keperluan je :-) kena menyimpan gak..bila lg nak menyimpan,kan.. nanti balik msia nak 'buka rumah',byk gak nak guna nih.

    hehehe adik Afiqah tunggu Afiqah balik msia la dulu...jgn risau la,kami nak gak tambah umat ni..takkan la sorg ni je kot..:-)

    -abah Afiqah-
    http://ejalkia.fotopages.com

    BalasPadam

Anda boleh menggunakan 'smiley' di bawah di dalam komen anda (sila taip simbol 'smiley' secara manual..If anda klik tak kan ada apa2 kesan :P )

Blog Widget by LinkWithin