Blog ini adalah luahan hati, perasaan, rasa dan idea ketika berada di UK, bersama isteri dan anak-anak. Kesusahan biasanya mengajar kita lebih matang dan berdikari.
Segala pengalaman yang diceritakan adalah pengalaman sebenar yang mana mungkin tidak semuanya sama bagi setiap manusia. Hayatilah sebagai panduan dan pedoman.

Khamis, 9 Julai 2009

Berfalsafah 1

"Tanpa permulaan, kita tidak akan sampai ke mana-mana."


"Kita akan lebih bersyukur sekiranya selalu melihat ke bawah."


"Semalam adalah kenangan, hari ini adalah kenyataan, esok adalah harapan dan semalam paling jauh dengan kita"

1 ulasan:

  1. imran ke yang bagitau kat papa ni? kat atas tuh, mcm imran je yang bagitau..huhuhuh

    BalasPadam

Anda boleh menggunakan 'smiley' di bawah di dalam komen anda (sila taip simbol 'smiley' secara manual..If anda klik tak kan ada apa2 kesan :P )

Blog Widget by LinkWithin