Blog ini adalah luahan hati, perasaan, rasa dan idea ketika berada di UK, bersama isteri dan anak-anak. Kesusahan biasanya mengajar kita lebih matang dan berdikari.
Segala pengalaman yang diceritakan adalah pengalaman sebenar yang mana mungkin tidak semuanya sama bagi setiap manusia. Hayatilah sebagai panduan dan pedoman.

Ahad, 2 Mac 2008

Majlis bersama TNC(P&I) di Loughborough, UK

Pada 23/02/2008 (Sabtu) yang lepas, Yang Berbahagia Dato' TNC(P&I) telah berkunjung ke Loughborough, untuk mendekati para staf UTM yang sedang bercuti belajar di sini. Ikuti video dari taklimat ini:
(Sila install VeohTV untuk mendapatkan full video.... TQ)


2 ulasan:

  1. tak adapt pun tengok penuh..walaupun dan install VeohTV

    BalasPadam
  2. Akak, kena klik 'Watch on VeohTV' kat link video tu baru dapat tgk full video. Harap membantu...

    Nama saya bukan Abu Hafez, akak... hihi

    BalasPadam

Anda boleh menggunakan 'smiley' di bawah di dalam komen anda (sila taip simbol 'smiley' secara manual..If anda klik tak kan ada apa2 kesan :P )

Blog Widget by LinkWithin