Blog ini adalah luahan hati, perasaan, rasa dan idea ketika berada di UK, bersama isteri dan anak-anak. Kesusahan biasanya mengajar kita lebih matang dan berdikari.
Segala pengalaman yang diceritakan adalah pengalaman sebenar yang mana mungkin tidak semuanya sama bagi setiap manusia. Hayatilah sebagai panduan dan pedoman.

Rabu, 2 April 2008

Pictures have a thousand words....

Setelah rasa sukar nak menulis semula setelah rehat yang lama dan badan pun kurang sihat dengan batuk dan demamnya, harap gambar-gambar ini akan menjelaskan semua peristiwa sebelum dan semasa.... takde apa yang menariknya hidup di UK ni selagi isteri dan anak-anak tiada di sini.... rindu ibu dan anak-anak... (KLIK pada gambar untuk Zoom)...



Mercu tanda Lboro... patung duduk sambil kaki sebelah kebas...

Aktiviti hari Ahad...

TNC(P) UTM dtg Lboro...

Proton dipandu di UK... hem..

Abg Aede dan rakan-rakan di Birmingham...

Abg Zaid tgh prepare nak present...

Harga minyak makin-makin naik...

'Kastam' tengah buat pemeriksaan...

Holywell Park...

Bukti 'mee kari special' pagi-pagi my officemate (nama dirahsiakan)... hihi

Kereta apa ni?

Spring dah tiba?

Kenangan bersama abg Azhar sekeluarga di UK...

Tok Penghulu jadi presenter ni...

Matahari hampir terbenam...

Dah terbenam pun... dari tingkap bilik rumah lama...

Warga MML bergotong-royong...

Barang-barang kontena abg Azhar...

Orang kuat di sebalik tabir...

Bukan muka yang difokus, tapi kereta tu sebenarnya...

Pakar susun barang yang jugak dah nak balik...

No kunci abg Azhar...

Safuan datang ke Lboro...

Apa ada pada logo?

Seumur hidup, first time bawak lori...

First time gak bawak Merc... boleh tahan...

Le tour de Lboro...

Lakha mana punya ni?

Keretapi lama...

Benda yang susah nak dilihat di UK, bawak KAPCAI siap pakai suit tu...

Angkat barang di rumah pakar susun barang...

Tu dia... masuk-masuk selagi boleh muat...

Lebih dari sebuah rumah ni...

Tersesat ke Sileby...

Nak duduk pun susah, ada orang kacau dengan bola tu...

Blog Widget by LinkWithin