Blog ini adalah luahan hati, perasaan, rasa dan idea ketika berada di UK, bersama isteri dan anak-anak. Kesusahan biasanya mengajar kita lebih matang dan berdikari.
Segala pengalaman yang diceritakan adalah pengalaman sebenar yang mana mungkin tidak semuanya sama bagi setiap manusia. Hayatilah sebagai panduan dan pedoman.

Selasa, 19 April 2011

Bila nak habis?

_________________________________________

Satu pertanyaan untuk diri aku sendiri:

BILA NAK HABIS NI?



Pilihan jawapan:
a. TAKTAU.
b. SIKIT LAGI.
c. BILA DAH SIAP!
d. LAGI 2 BULAN PURNAMA.
e. INSYAALLAH.
f. BILA DAH VIVA.
g. SUBMIT DULU.
h. HABISKAN WRITING DULU.
i. SEMUA JAWAPAN DI ATAS.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda boleh menggunakan 'smiley' di bawah di dalam komen anda (sila taip simbol 'smiley' secara manual..If anda klik tak kan ada apa2 kesan :P )

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X
=(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x(
:-t b-( :-L x( =))

Blog Widget by LinkWithin